Ons Aanbod
Naast onze standaard modellen maken wij ook chalets geheel op maat

Terug naar overzicht
H&h chalets Woonwagen 2023 BOUW Hand- en maatwerk
Prijs op aanvraag
Conditie nieuw
Inruilvoorstel
E-mail

Omschrijving

Bent u op zoek naar een Woonwagen?

Plannen om een woonwagen te kopen? Wij bouwen uw woonwagen op maat en volledig naar uw wensen, ideeën, budget en gezinssamenstelling. Alles is hand- en maatwerk en uitsluitend gebouwd met hoogstaand bouwmateriaal. In overleg met u wordt er een ontwerp gemaakt aan de hand daarvan kan er een offerte opgemaakt worden zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kwaliteit-prijs verhouding. Tevens is levering van casco woonwagens mogelijk.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden?

Bel gerust of kom langs op ons showterrein in Coevorden waar u diverse demo modellen kunt bekijken en ziet u met eigen ogen hoe de chalets, mantelzorgchalets of woonwagens worden gemaakt. Let op! wij zijn alleen op afspraak geopend.

Inruil van uw auto, boot, brommer, camper, caravan, chalet, motor, woning, woonwagen is bij ons bespreekbaar.


Wij leveren ook aan campings, vakantieparken of andere recreatiebedrijven. Series of maatwerk is mogelijk vraag naar de mogelijkheden.


Door drukte kunnen wij niet altijd antwoorden op berichten. Neem vrijblijvend telefonisch contact op onze medewerkers staan graag voor u klaar.


Harm Kallenkoot
Mobiel: +31 646878735

Hendrik Kallenkoot
Mobiel: +31 657542426

Berend Kallenkoot
Mobiel: +31 653163686

Aanbieder gegevens

H&H CHALETS

Disc 4
7741 MH Coevorden

Bij H&H staan we voor betaalbare chalets voor iedereen. Daarom bieden wij chalets in alle soorten en maten en vooral; prijsklassen. H&H Chalets zorgt voor een chalet dat volledig is (hand)gemaakt naar uw wensen, met alleen het gebruik van hoogstaand bouwmateriaal. Alle chalets worden goed geïsoleerd, waardoor u ook in de winter in het chalet kunt verblijven. We spreken al bij aankoop een bezorg- en/of installatiedatum af op de gewenste locatie. Zo kunt u snel gaan genieten van uw vakantiehuis. 

Ons aanbod bestaat uit een aantal basischalets, die u in onze showroom in Coevorden kunt komen bekijken. Deze luxe chalets kunnen vervolgens worden uitgebreid met uw wensen. Denk hierbij aan een gezellige veranda, of een airco voor de warme zomerdagen. Ook over de tuin denken wij graag mee. Zo realiseren wij wat u voor ogen heeft, en kunt u echt uw droomvakanties gaan vieren in eigen land. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag! Kom eens naar onze showroom in Coevorden om de voorbeelden te bekijken en om al uw vragen te stellen. Maak via de contactpagina een vrijblijvende afspraak.