Ons Aanbod
Naast onze standaard modellen maken wij ook chalets geheel op maat

Terug naar overzicht
H&h chalets Levertijd ± 8 weken
Prijs op aanvraag
Conditie nieuw
Inruilvoorstel
E-mail

Omschrijving

Bent u op zoek naar een Chalet?
H&H beschikt over een eigen chaletbouw fabriek in Coevorden waar u uw chalet op maat kunt laten samenstellen. Wij bouwen met passie het chalet van uw dromen. En niet zomaar chalets de chalets worden handgemaakt en kunnen uitgebreid worden met al uw wensen en ideeën met alleen het gebruik van hoogstaand bouwmateriaal. Alle chalets worden goed geïsoleerd, waardoor u ook in de winter in het chalet kunt verblijven. We spreken al bij aankoop een bezorg- en/of installatiedatum af.


Bent u op zoek naar een Mantelzorgchalet?

Vanwege de diverse mogelijkheden in onze fabriek, kunnen wij ook zeer eenvoudig mantelzorgchalets bouwen. Wij bieden u de keuze uit een aantal basis chalets die stuk voor stuk uitgebreid kunnen worden. In een persoonlijk gesprek worden al uw wensen en eisen besproken en samen met u kijken we hoe deze wensen verwerkt kunnen worden in uw Mantelzorgchalet. We spreken al bij aankoop een bezorg- en/of installatiedatum af.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden?

Bel gerust of kom langs op ons showterrein in Coevorden waar u diverse demochalets kunt bekijken en ziet u met eigen ogen hoe de chalets, mantelzorgchalets of woonwagens worden gemaakt. Wij zijn op afspraak geopend.


Wij streven ernaar om u 100% te ontzorgen. U kunt uw droomchalet, mantelzorgchalet of woonwagen laten bezorgen en installeren op de gewenste locatie.


Inruil van uw auto, boot, brommer, camper, caravan, chalet, motor, woning, woonwagen is bij ons bespreekbaar.

Wij leveren ook aan campings, vakantieparken of andere recreatiebedrijven. Series of maatwerk is mogelijk vraag naar de mogelijkheden.

Door drukte kunnen wij niet altijd antwoorden op berichten. Neem vrijblijvend telefonisch contact op onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties, prijs, type en/of andere ingevoerde gegevens. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.

Aanbieder gegevens

H&H CHALETS

Disc 4
7741 MH Coevorden

Bij H&H staan we voor betaalbare chalets voor iedereen. Daarom bieden wij chalets in alle soorten en maten en vooral; prijsklassen. H&H Chalets zorgt voor een chalet dat volledig is (hand)gemaakt naar uw wensen, met alleen het gebruik van hoogstaand bouwmateriaal. Alle chalets worden goed geïsoleerd, waardoor u ook in de winter in het chalet kunt verblijven. We spreken al bij aankoop een bezorg- en/of installatiedatum af op de gewenste locatie. Zo kunt u snel gaan genieten van uw vakantiehuis. 

Ons aanbod bestaat uit een aantal basischalets, die u in onze showroom in Coevorden kunt komen bekijken. Deze luxe chalets kunnen vervolgens worden uitgebreid met uw wensen. Denk hierbij aan een gezellige veranda, of een airco voor de warme zomerdagen. Ook over de tuin denken wij graag mee. Zo realiseren wij wat u voor ogen heeft, en kunt u echt uw droomvakanties gaan vieren in eigen land. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag! Kom eens naar onze showroom in Coevorden om de voorbeelden te bekijken en om al uw vragen te stellen. Maak via de contactpagina een vrijblijvende afspraak.